FIDO

Café Colomer València

Pl. Fra Lluís Colomer, 7
cafecolomer.negocio.site · WhatsApp: 644 627 857

Després de viure als Països Baixos i informar-se’n bé de la cultura del pannenkoeken (la seua versió de les creps), Carmen i Lola han tornat a València per portar-nos aquestes delícies acompanyades de pastissos. Aquesta versió (més menjable que pronunciable) resulta en un producte lleuger, digestiu i cruixent que porta més proteïna i menys carbohidrats, i Carmen la prepara amb multitud d’ingredients dolços i salats. A més a més, torren el café de comerç just, categoria superior i gran delicadesa que ofereixen i tracten amb el mateix amor que a la seua clientela. Puc dir que al·lucinem amb la rebosteria de Lola i l’oloreta de tot el que ix de Café Colomer València, però aquest negoci familiar i de barri és molt més. Elles volen ser exemple apostant per la conciliació familiar i perquè els i les xiquetes aprenguen que és possible aconseguir els somnis amb treball en equip, esforç i constància. També valoren tot de la ciutat de València: el sol, la mar, el menjar, la gent i les converses mirant als ulls amb afecte. Són feliços amb el fet de què el veïnat tinga un lloc on estar i dir bon dia, i tenen un secret deliciós, de peça de museu, a la seua carta. Es diu (redoblament de tambors)… pastís de formatge al forn! És un regal tindre-les tan a prop amb la seua il·lusió i bon treball. Gràcies per fer realitat el vostre somni que ja és un poc nostre també! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.