FIDO

Què li passa al logo d’AU?!

Les lletres AU del nostre logo han mutat i són pura fantasia al gener. Arran de la nominació de València com a Capital Mundial del Disseny el 2022, ens hem aliat amb el dissenyador Juan Nava per inventar un nou logo cada mes d’aquest any que comença utilitzant vint lletres que Nava ha dibuixat a partir de rètols comercials antics per al seu projecte Letras recuperadas. Fins a desembre de 2022, el nostre logo acollirà, entre d’altres, la U del rètol d’Unió Musical al carrer La Pau i la mítica U de REFUGIO; o una A meravellosa “construïda amb taulells” per a una fàbrica de mosaics de Burjassot. I més lletres de Pontevedra, Còrdova, Girona, Porto, Leiden… Lletres dels anys trenta algunes d’elles, inventades o copiades pels retolistes de l’època per donar-li personalitat als comerços, i que hui romanen rabiosament modernes dins del nostre logo. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.