Clotsy brand

MERECEN LA PIERNA

@clotsy.brand

Moda eco-conscient i vegana feta en la Península, així la presenten Ángela, Marta i Alfonso, les ànimes joves i emprenedores responsables del projecte Closty brand, tan bonic com necessari. Una alternativa real al (pudent) fast fashion, que naix en plena pandèmia, quan Àngela hi va haver de cancel·lar el seu Erasmus a Milà per llançar-se amb la seua parella Alfonso a crear aquesta meravella. Clotsy és una botiga digital de moda sostenible que està a punt d’obrir la seua bessona física a Russafa amb l’ajuda de qui vulgui donar suport a partir d’un euro! Produeixen les peces de roba entre Espanya i a nossa vizinha querida Portugal amb materials orgànics i reciclats. El seu objectiu és que vestir d’acord amb els teus valors i modern(a) no siga un pain. Una filosofia que demana produir amb un impacte mínim per al planeta, respectant les condicions de qui treballa al llarg de tota la cadena de producció i sense utilitzar cap material d’origen animal. “A vegades és complicat”, diuen, però bé val l’alegria de saber que estan ajudant a l’entorn i més enllà. A més, en cada col·lecció destinen part dels beneficis a associacions que es dediquen a netejar platges, reforestar la Península o  rescatar vides animals. Parlen amb orgull dels seus calcetins, fets a un poblet de Burgos, i la peça estrella d’enguany seran els petos dissenyats per a gastar-los 24/7. Ángela, Marta i Alfonso somien a ser una marca de moda referent a Europa i, juntament amb altres, aconseguir ser una alternativa sostenible i ètica. Ací una groupi més, xiquet(e)s! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.