CuaRte

MERECEN LA PIERNA

Quart, 72

CuaRte és el projecte artístic i culinari de Rubén, nascut fa set anys a Mislata i que hui veiem renàixer en el bulliciós carrer Quart de València. Músic de formació, sempre ha sentit l’harmonia musical en el menjar, perquè sap que els plats també poden emocionar i evocar records. Cada recepta és una simfonia de sabors que s’experimenta amb els cinc sentits, fins i tot l’oïda quan sentim cruixir una preparació. I com les cançons, cada creació té el seu lloc i el seu valor. En CuaRte les idees complexes són eslògans com: «cuina de coincidència», «rereguarda de l’avantguarda» i «fusió sense confusió». Per a Rubén la gastronomia és cultura i els cuiners i cuineres són investigador(e)s i guardian(e)s de tradicions, ara bé, no pot resistir-se a un bon café, al pa de llarga fermentació i a les fruites sucoses a l’estiu. CuaRte, més que un restaurant, és una trobada de sabors, cultures i emocions que es nodreix dels viatges de Rubén a Nigèria, on ha descobert per a la seua cuina creativa sabors que Europa no ofereix. Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà són algunes de les seues delicioses propostes que et transporten a l’Àfrica. El seu treball l’ompli de satisfacció, més encara quan veu plats buits tornar a la cuina, per això somia a consolidar el seu projecte i continuar creant, sempre amb un toc d’art. A vore, qui NO aposta per la proposta? MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

OWN 2024

DEL JUEVES 4 AL DOMINGO 7/7
Dreamhack ahora es OWN, el festival de gaming y ocio digital que se celebra en València desde 2010.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.