Gràfica Urbana de València

FINS EL DIUMENGE 25/9
GALERIA DEL TOSSAL. Pl. del Tossal, s/n

Tot just fa un any entrevistàvem al dissenyador Juan Nava amb motiu de l’exposició que estava a punt d’inaugurar al Gabinete de Dibujos amb un munt de lletres inventades als rètols tradicionals que, des de fa 18 anys, ell fotografia i dibuixa digitalment en blanc i negre llevant el cromatisme, el context i el soroll del voltant. La lletra nua, neta i majestuosa. Ara porta a la Galeria del Tossal una selecció de rètols antics de la ciutat —encara dempeus alguns, altres, desapareguts— realitzats amb tècniques artesanals sota el títol Gràfica urbana de València. Veureu rètols que encara es troben als carrers de València, com Unión Musical Española, Congo o Refugio; i d’altres desapareguts com Almacenes España que Nava ha rescatat de l’oblit dibuixant-lo per a la posteritat. S.M.

También te puede interesar…

Esther Ferrer

HASTA EL DOMINGO 29/9
La Premio Nacional de Artes Plásticas 2009 nos invita a conocer parte de la obra que ha desarrollado desde principios de los años sesenta.

Els 15 anys d’Equipo Límite

FINS EL DIUMENGE 1/9
Cuqui Guillén i Cari Roig begueren del pop art estatunidenc i l’incorporaren una òptica local, còmica i feminista.

Visiones expandidas

HASTA EL DOMINGO 1/9
La historia no convencional de la fotografía desde principios del siglo XX hasta la actualidad siguiendo un eje temático, no cronológico.

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.