FIDO

XII Vociferio

DEL DIJOUS 16/2 AL DIUMENGE 5/3
vociferio.es

Vociferio és un festival que estira les possibilitats de la poesia per a presentar-nos-la de mil i una formes atractives sota un lema concret, enguany, “ergonòmiques”. La idea és gaudir de creacions contemporànies on la paraula es relaciona sense lligams amb altres disciplines artístiques com la música, reina de la popularitat en el ball de les arts. Ella serà la protagonista en la presentació de Vociferio al TEM de la mà d’una icona absoluta de la música fusió dins de l’estat, Amparo Sánchez d’Amparanoia, que presentarà el seu espectacle acústic Hermana y cantaora. Dins del programa tenim la Festa Alçaveu, l’entrega del primer Premi de Videopoesia Vociferio, la fira d’editorials de poesia, l’actuació del ballarí Jesús Rubio Gamo, els cants del valencià Jonatan Penalba i del flamenc Álvaro Romero, i la música de Dúa de Pel amb una forta influència del folklore espanyol, el gallec Abraham Boba (vocalista de León Benavente), el músic alcoià Hugo Mas i Politiko. En la part poèticament més «pura» intervindran David Leo, Ferrer Lerín, Lara López i Josep Pedrals, entre d’altres. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.