SuperSarau

DIJOUS 23/3, 20H. ENTRADA LLIURE
LA MUTANT. Joan Verdeguer, 22

Fa uns quants mesos que l’Armari de la Memòria, servei de memòria històrica LGTBI de la Generalitat Valenciana, visibilitza el llegat del col·lectiu a través la recuperació d’arxius i activitats de divulgació. Una faena essencial per a recordar les lluites, col·lectives i personals, sense oblidar el divertiment, l’art o els espais d’oci, de cruising o de patiment dins una societat valenciana que ha anat canviant al llarg del temps i dels avanços socials. Com a punt de partida de la temporada d’activitats d’enguany, l’Armari llança el SuperSarau, una festa sota la mirada de Sara Montiel, les cançons de la qual han estat sovint protagonistes dels escenaris de cabaret queer d’antany i continuen a ser-ho. Presentada per Maria Juan i Lluís Mosquera, la festa recorrerà la línia del temps recordant el transformisme valencià dels setanta i huitanta amb Antonio Campos, més conegut com a La Margot, l’activisme i la memòria lèsbica dels noranta i 2000 amb Lluïsa Notario i Boti García Rodrigo, i les reivindicacions artístiques underground dels huitanta i noranta de l’artista transgènere Rampova a través la posada en escena del mobiliari i del vestuari que va personalitzar. La festa serà amenitzada d’intervencions musicals del duo Hidrogenesse com a fil que tix el passat en el present i l’orgull en les reivindicacions de la història LGTBI valenciana. Més que una festa: una celebració feta de lluentons i de empoderament per a acostar la ciutadania a una història sovint amagada i fer-la ben palesa. B.T.

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.