FIDO

TALENTO URGENTE

LA RAMBLETA. Bulevard sud, s/n

Fa anys que La Rambleta organitza trobades esporàdiques amb personatges rellevants de la cultura sota l’epígraf de “Factoria”, per això aquesta jornada que condensa talent valencià sembla un pas més que natural. En ella, creadors valencians com Taiat Dansa, Lebrel, Ana Illueca, Carles Chiner, Ana Ramón i Lawerta debatran sobre les possibilitats del sector cultural a València; hi haurà una taula redona amb plataformes que incentiven l’eclosió de nous talents a la ciutat, entre elles, Cabanyal Íntim i Vinilo València; centres de creació cultural de diferents ciutats europees con Nau Ivanow de Barcelona o l’alemany Schloss Broellin compartiran els seus models de gestió, i el dramaturg valencià Víctor Sánchez ens parlarà de la seua trajectòria professional. S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.