30 MOSTRA PROAVA. VINS, CERVESES, CAVES, LICROS I ALIMENTS TRADICIONALS

JARDÍ DEL TÚRIA

L’aparador més conegut de PROAVA, la Mostra de Vins i Aliments, compleix trenta anys i per a celebrar-ho, enguany arriba amb imatge a estrenar i un fum de novetats per a tots els paladars. Del 5 al 9 d’abril trobareu delícies habituals de la terreta, però a més s’estrenarà el Túnel de los sentidos, un espai per a tastar elixirs de vida amb pau. Mercavalència participa també amb productes de l’horta acabats d’arreplegar i rodejats per les monumentals fruites i verdures nascudes amb #Hortattack. Sens dubte, el Túria serà una riuada de felicitat local. Damunt podeu traure els tiquets en la web, comprar vi en la mostra i que vos l’emporten a casa. I què més?, xoricet. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.