Sustentable

mesamediterranea.com

Sustentable és la guia de restaurants valencians més valenta i compromesa fins a hores d’ara. Maria Diago, especialista en medi ambient, de la mà del gastrònom Lluís Ruiz i de la resta de l’equip, han recorregut més de 3.000 km i han fet més de 200 visites a locals valencians per a confeccionar una llista dels 100 millors restaurants valencians basada en una valoració gastronòmica, de producte de proximitat i de sostenibilitat ambiental. Aquesta guia democràtica, ordenada per ordre alfabètic i amb idèntic espai per a tots els negocis ressenyats, valora l’aposta pel medi ambient dels locals valencians amb excel·lència gastronòmica i ens acosta de manera clara i planera tot un seguit de restaurants implicats en el medi ambient a través de la gastronomia, fruit de l’enquesta de 30 preguntes que plasmen els 15 indicadors que modulen la valoració (5 pel que fa a la gestió de recursos, 5 a la gestió de residus i 5 a la responsabilitat social corporativa). Amb vocació de publicar-se cada dos anys, la guia, que també té versió APP gratuïta, vol esperonar els restaurants valencians a evolucionar en verd la seua empresa i, alhora, fer-nos conscients a nosaltres, consumidors, del seu nivell de responsabilitat ambiental. Una guia marcada per la coherència i pel respecte al planeta. Coneixeu més sobre el projecte ací: mesamediterranea.com. XAVIER BENAVENT

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.