II Festival Sostenible

DIUMENGE 26/3, 11H. ENTRADA LLIURE
LAS NAVES. Joan Verdeguer, 22

L’any passat, en la primera edició del Festival Sostenible, foren les Climabar —Carmen Huidobro (ambientòloga) i Belén Hinojar (creativa publicitària)— les encarregades de donar pistes en la seua xerrada sobre què podem fer com a individus davant la crisi climàtica. Compromesos però evitant l’ecoansietat que, diu una investigació publicada per la revista mèdica The Lancet, pateixen la meitat dels joves menors de 25 anys. El grup benimacleter Maluks posà la música. Doncs bé, en la segona edició d’aquesta iniciativa de Missió Climàtica València 2030 pugen a l’escenari amb molt poca vergonya Las Petunias —Elsa, Celilia i Natalia—, per a presentar l’EP Nunca no he llorado carregat de cançons punk-pop iròniques i lletres sarcàstiques. Hi haurà mercat sostenible de Cistella Responsable, una iniciativa conjunta d’un grup de productors de l’Horta de València i del CEDAT (centre especial d’ocupació per a persones amb diversitat funcional) que facilita l’accés a aliments locals, de temporada i agroecològics. També podràs conéixer de primera mà el projecte de Las Naves Brillen, la planta fotovoltaica instal·lada al terrat de Las Naves i participar al taller de cuina solar organitzat per Intiam: amb una parabòlica que concentra els rajos solars en un sol punt i pot arribar als 200º en una olla amb capacitat de fins a 10 litres. Amb la cuina solar es farà una xocolatada popular! AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.