FIDO

SENSE MURS

El passat mes de març, la plataforma Horta és Futur No a la ZAL va posar en marxa la primera Trobada de Muralistes per l’Horta per reclamar que La Punta torne a ser verda. Durant les jornades, un grup d’artistes de renom van realitzar murals i instal·lacions públiques en diverses zones de la pedania que romanen i cal no perdre’s en un passeig a peu o en bici un matí assolellat qualsevol. La visita es divideix en dos ramals, en el de l’avinguda Jesús Morante Borrás trobem els murals de Barbi i Escif, i creuant l’autovia per baix, els de Sr. Marmota + Lost, Peres, Elias Taño reivindicant la lluita ciutadana, Aryz, Sam3 i Hyuro. El segon ramal segueix el carril bici i creua les vies del tren per dalt en busca de l’art de Borondo sobre fardells de palla, Blu, que dibuixa una piràmide amb contenidors de colors i Daniel Muñoz “San”. L’art en resistència! S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.