MASTIKA L’HORTA

Tots els negocis del barri no són iguals, i per filtrar bé quins es preocupen (a banda de sobreviure) d’aportar al nostre planeta, hem creat unes ulleres màgiques by l’AU. Cada mes parlarem amb amos ocupats, sense el «pre», feliços d’acostar-nos els seus productes i servicis amb un somriure. Ells han posat la responsabilitat social i el benefici econòmic a compartir pis amb il·lusió, com Bruno Muñoz, un jove agricultor valencià creador del projecte Mastika L’Horta. El camp li dóna avui el que li mancava ahir, quan va passar una temporada de malalties i tristeses. Un dia va trobar l’alimentació de quilòmetre zero sense químics i va sanar; aleshores, va començar la seua aventura d’amor amb les carxofes. És el que té gitar-se amb l’horta, que naixen coses tan boniques com carlotes, cogombres o alls porros. Ara mateix estarà arreplegant cebes, ensenyant a xiquets a les escoletes de Castellar-Oliveral o portant caixes a restaurants i mercats ecològics. Així és Bruno: apassionat. Si vols la teua caixa i ser el seu amiclient, tardes a escriure-li a [email protected]. I jo em pregunte, per què ell ha de pagar per produir ecològic i els que claven de tot a la terra no?, ho meditaré: ommmm. Si sentiu una explosió, sóc culpable! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.