FIDO

Mareena Craft Beer Fest

PÉRGOLA DE LA MARINA. Moll de Ponent, s/n 

Tres dies per degustar una beguda que ha format part de la humanitat des de temps remots: la cervesa. I no qualsevol cervesa, més de quaranta marques de la Comunitat Valenciana, nacionals i internacionals que tenen en comú haver sigut elaborades de forma artesanal. El Mareena Craft Beer Fest comptarà amb food trucks que permetran maridar “l’or líquid” i programarà diverses activitats com concerts, cates, monòlegs i jocs per als mes petits. Sense oblidar un premi a les tres millors cerveses que arriben als estàndards de qualitat. Una aposta per allò artesà amb cada dia més adeptes que busquen descobrir varietat de sabors, productes naturals i de proximitat. TERELO 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.