FIDO

This shop is bananas

facebook.com/tsibananas

Aquesta botiga és una història d’amor boig per fer millors eleccions a l’hora de comprar. Victoria, anglesa ex publicista i ara artista joiera, i Guille, burgalés i dissenyador, van enamorar-se a Londres per fer-ho més tard de la ciutat «més bonica del món», en boca d’ella! I de tant d’amor, el passat novembre va nàixer el seu primer bebé a Russafa: This shop is bananas. I és que Victoria i Guille estan bananas per ajudar a la gent a comprar de manera conscient, oferint productes artesans de producció local tals com sabons, samarretes amb dissenys mel, sabates veganes d’Elx, carteres de suro ecològic, targetes ben boniques de València i fins i tot mocadors de cotó eco per a gossos, que per cert són més que benvinguts. Ells són exemple amb la seua forma de vida i donen part del benefici d’alguns productes a associacions benèfiques com la protectora El rebrot de la vida. Hui pots trobar a Victoria fent arracades de plata ecològica darrere de l’aparador o a Guille dibuixant en mig d’un mix de productes únics a la ciutat. Si els humans compartim el 50% de l’ADN amb els plàtans, ací en trobareu l’altre 50 en bon rotllo, facilitat per a ser sostenible i originalitat. Jo ja estic bananes per fer-me amb un parell d’arracades de taronja by Trynka, la marca de Victoria. Taronges o bananes, che quines ganes! MARÍA DE QUESAD

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.