FIDO

IV #Vihsibles Festival

CENTRE DEL CARME. Museu, 2

El Comité Antisida de València i el Centre del Carme posen en peu la quarta edició del Vihsibles Festival per remar en favor de la visibilitat de la salut sexual i la diversitat en general. El popular reality estatunidenc RuPaul’s Drag Race ha sigut adaptat fa poc per Atresmedia a la televisió espanyola i és presentat per l’artista drag madrilenya Supremme de Luxe. Ella protagonitzarà una de les actuacions del cartell, en què també trobem el col·lectiu de música urbana i feminista Ketekalles, el grup sevillà de performance electrofolk Volante de la puebla, la còmica valenciana Sil de Castro, l’alter ego de l’actriu Laura Corbacho (Paquita Salas, Veneno…), Jene Vagina, i un grup de cinc ballarins que recrearà la cultura ballroom dels anys 70-80 a Nova York que tan bé retrata la premiada sèrie Pose. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.