FIDO

IV Mar i jazz

PARC DR. LLUCH
marijazz.es

Ara més que mai necessitem música, oci i cultura, i millor si és en un espai obert. D’aqueixa necessitat nasqueren les  Jam Sesions en 27 Amigos, un bar insígnia del barri del Cabanyal que ara, amb recolzament de l’Ajuntament de València, Sedajazz i l’Associació de Comerciants del Marítim, ens porta Mar i Jazz, un festival de jazz en els Poblats Marítims. Amb dos concerts al dia a càrrec d’artistes nacionals i internacionals, un àrea gastronòmica on degustar els sabors del barri i un mercat artesanal. A més, Kinderland és un espai amb activitats i concerts només per als més menuts. Mohannad Nasser amb música d’arrel oriental, el soul impregnat de missatge feminista i antiracista de les Sey SistersPilar McCarthy barrejant folklores de diferents països y RdRumba & Porcel amb el seu groove contagiós són els primers artistes confirmats. Mar i música com a colofó final perfecte de l’estiu. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.