Gamuza de Mónica Navarro

MERECEN LA PIERNA

gamuzacraft.com

Versàtil, creativa i polivalent(a). Mónica, com mai ha sigut de fer una cosa ni d’estar queteta, va aprofitar una etapa de transformació personal, després de la maternitat, per a pujar a l’entresolat de sa casa, respirar, i ajuntar les idees. I de manera quasi terapèutica va tornar a allò que havia fet sempre de manera natural, per ella i les amigues, amb els retalls que rescatava de l’empresa familiar, dedicada al cuir des de fa setanta-cinc anys. Així va sorgir Gamuza, salvant-la d’un treball que no, per a retornar-li la il·lusió amb un nou projecte personal que sí. La seua filosofia viatja de l’artesanal a l’urbà passant per la qualitat, la singularitat i la funcionalitat de cada peça. Al seu taller aprén cada dia, i somia amb l’equilibri dels seus projectes familiars i personals mentre treballa artesanalment amb pells ja reciclades que es rebutgen a fàbrica per xicotets defectes i que ella mateixa selecciona per als seus productes. L’imperdible de l’estiu són les tote bags (de tote la vida) en cuir, i encara pots descobrir més articles elegants com penjadors, bosses, complements, accessoris i fins i tot una prestatgeria que visualitze al costat del meu llit. Un projecte (ple) de  vida que Moni vist d’amor en pell. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.