28 Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella

mostradepallassos.com

La 28 Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella començarà a caminar a finals de setembre amb un referent del circ polític al nostres país, l’italià Leo Bassi, el creador de l’Esgèsia Patòlica al barri madrileny de Lavapiés des de la qual ha pontificat molts diumenges per evidenciar les contradiccions de l’església catòlica i de la narrativa oficial en general. Bassi posa el seu humor al servei dels més dèbils i contra els poderosos, si amb anterioritat ha sigut contra la cúria vaticana, en l’espectacle que presentarà a Xirivella serà contra el feixisme representat en la figura de Benito Mussolini. En Yo, Mussolini, el bufó italià torna a clavar el cap dins de la boca del lleó tractant de combatre amb rialles la difusió de la por amb la qual es fa fort el feixisme. La mostra xirivellense reunirà altres noms de prestigi de l’escena clown com Ganso & Cía, que inclou als seus espectacles herois d’allò més quotidià, estúpids i transparents; Pere Hosta, precursor d’un “humor seriós”; Clownbaret, que presentarà una revisió dels seus quinze anys d’espectacles eixelebrats en The Pestoff; o La Tête, companyia que donà el gran salt amb l’obra Tempus fugit, nominada als premis Zirkòlika com a Millor Espectacle de Pallassos de Catalunya 2019. També hi haurà espai per a companyies valencianes com Pot de Plom de Xavi Castillo, Ameba Teatre, La Troupe Malabó o Quique Montoya. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.