FIDO

IV FestIN

DEL DIVENDRES 16 AL DIUMENGE 25/2
festinvalencia.com

La nova Fundación Hortensia Herrero i el Museu Nacional de Ceràmica González Martí s’incorporen com a seus d’aquest festival anomenat FestIN que marida amb tota la naturalitat del món art i gastronomia. S’uneixen a altres centres culturals emblemàtics de la ciutat com el Centre del Carme, Bombas Gens, l’IVAM o Les Arts que porten anys donant sostre a maridatges, recorreguts artístics i altres propostes relacionades amb l’òpera o el teatre. Podràs gaudir en primícia dels assajos previs a l’estrena de l’òpera Orfeu ed Euridice a Les Arts abans de provar un maridatge gastronòmic signat pel xef de Contrapunt Pablo Ministro; visitar el jardí de Bombas Gens i prendre un vermú amb aperitiu dissenyat per Ricard Camarena; descobrir el Centre d’Art Hortensia Herrero amb un tast de vi dirigit per Guillaume Glories, gerent i sommelier del restaurant Entrevins (65€!!); visitar l’exposició de Nuria Rodrígeuz en Shiras Galería amb una degustació posterior ideada per Mª José Martínez del restaurant Lienzo, o veure l’obra Vesania a la Sala Russafa amb còctel de Apotheke, la primera cocteleria clandestina de València; combinar les obres del Museu de Belles Arts amb cava, ostres i menjar japonés d’Hotaru o fer una visita privada al Museu Nacional de Ceràmica, centrada en els objectes ceràmics per a la taula, que continua amb un col·loqui acompanyat d’una selecció de dolços locals. Ací tens tota la programació. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.