FIDO

III Fira de l’Edició Independent

DEL DIVENDRES 23 AL DIUMENGE 25/2
Pl. Reina

“Volem visibilitzar l’orgull per la nostra bibliodiversitat. A la Fira de l’Edició Independent (FLI) mostrarem una multiplicitat de textos i obres artístiques per a cobrir un ampli rang d’expectatives, hi haurà des de poesia o narrativa, fins a rareses, híbrids i sorpreses”. Aixina explica Àfrica Ramírez, presidenta de l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV) organitzadora de l’esdeveniment, què ofereix la tercera edició d’una fira que plantarà campament a la plaça de la Reina amb més de quaranta expositors d’editorials independents valencianes i d’altres punts de l’estat com ara Madrid o Bizcaya, a més de llibreries amb un fons tematitzat i creadores i creadors d’autoedició il·lustrada en suports com el fanzine, les làmines o l’artesania. Entre d’altres, participaran editorials com Drassana, Pre-Textos, Andana o Altamarea, i il·lustrador(e)s com Elías Taño, Pablo Caracol, Paula Pé o Pilar del Río. Dins de la programació trobareu una vintena de propostes per a tots els públics (hi haurà contacontes, clown i teatre per als infants) entre les que destaquen el centenar de signatures previstes. Luís Demano signarà els llibres Història il·lustrada del rock i Drets humans de Litera Libros, Luci Romero l’assaig El arte de contar la naturaleza de Barlin Libros i Ángela Navarro el poemari Ultra de La Consentida. Açò es només un tast, acosteu-vos-hi per descobrir literatura i edicions independents poc accessibles per trobar-se fora dels circuits convencionals. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.