FIDO

Diàlegs 2024

DEL DIMECRES 21 AL DIVENDRES 23/2
EASD. Pintor Domingo, 20

On queda el concepte d’autoria dins d’un món on la Intel·ligència Artificial comença a substituir la ment humana? És pertinent una actitud apocalíptica o és millor adoptar una postura crítica i constructiva alhora? Són preguntes que sobrevolen la 21 edició de Diàlegs, les trobades de disseny organitzades per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD). Comptarà amb convidats de luxe com Jose Luís Vicente (director de Disseny Hub Barcelona), l’investigador en tecnologia dels nous mitjans Pau García, el referent de la creació audiovisual generada amb IA Mike Ramos, Raúl Maqueda de l’empresa Peris Digital dedicada a crear vestuari digital en sèries, pel·lícules i videojocs o l’il·lustrador Luís Demano, dissenyador que defensa els drets d’autor dels creadors front els abusos de l’IA. A més a més, Carlos Carbonell impartirà un taller on descobrir com s’han desenvolupat projectes professionals utilitzant tecnologies d’última generació. Accés lliure i gratuït! AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.