I Rimbomba

TEM. Pl. Rosari, 3

La poesia escènica és un fenomen a l’alça que des de fa deu anys ens arriba gràcies al festival Vociferio organitzat per la sala Carme Teatre. Ara el TEM es puja també al carro. Ara el TEM es puja també al carro. Rimbomba és un nou projecte que ens donarà l’oportunitat d’acostar-nos al gènere i perdre-li la por amb propostes de qualitat, rítmiques i escènicament competents. Al març gaudirem de les actuacions de Dani Orviz, poeta, videoartista i performer que presenta en l’actualitat el programa Deslenguados de La 2. Guanyador de la Copa del Món de Poetry Slam (2020) i el Campionat Europeu de Poetry Slam (2012). Mónica Caldeiro, com a poeta escènica, ha rodat per escenaris i festivals de tota la península ibèrica i per ciutats com París, Montréal, Calgary, Nova York i San Francisco. I a Hugo Mas, al que coneixem principalment en la faceta de músic (ha gravat discos en solitari i amb els grups Arthur Caravan i Cavallo), també ha publicat els seus poemes en obres col·lectives de poesia valenciana. AU
+entrades

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.