Maximos Grab & Go Food

WhatsApp: 722 733 964
@maximosgrabgofood

Alta cuina i menjar per endur poden anar de la mà, i Daniel (saragossà establit a la terreta) ho demostra en plena pandèmia amb un nou negoci que dona vida a Benimaclet des de fa poques setmanes. Es va arrencar als fogons amb sa mare fent un gaspatxo andalús amb sis anys, i des d’aleshores ha plogut tota una carrera professional plena de viatges pel món i sabors d’ací i d’allà amb un toc original, una aspiració saludable i un producte d’òptima qualitat. A més de fer arrossos de categoria, corder a baixa temperatura o verduretes saltejades amb oliva negra d’Aragó, Daniel pensa utilitzar plàstics els justos; per això ha implantat un sistema de classificació de residus i gasta material reciclat i de fàcil degradació per a la producció i distribució dels seus productes. L’objectiu és reduir l’impacte ambiental amb matèria de proximitat, afavorint l’agricultura local i evitant emissions innecessàries. Reconeix que li agrada tant la cuina tradicional com combinar-la amb les tècniques d’alta cuina, per a millorar elaboracions amb molts anys d’història. Una finestra al món i a la diversitat a través de la gastronomia, un bon restaurant a casa, això és Maximos: MAX-ima qualitat, sabor i consciència eco d’un -MOS. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.