FIDO

Flipo en verde

Micer Mascó, 6
flipoenverde.com

Experimenta, crea i estima’t mitjançant el consum conscient alineat amb el planeta. Si aquesta frase ja t’ha flipat, la botiga d’Yvonne, de sang alemanya, cor càntabre i criada pel món, és la teua. Trobaràs alternatives amigues del medi ambient, des del xampú a l’arròs, que ella rep orgullosa en caixes de cartró i tracta directament amb les empreses productores. La seua passió per la naturalesa i pel tracte amb la clientela se li noten cada vegada que descobreix un producte, quan la veus amb ulls de xiqueta compartir la seua filosofia de vida. Periodista, amant de la mar i del verd, igual parla de paper higiènic eco mitja hora que de productes a granel. Ens aconsella fer canvis xicotets en el dia a dia amb temps i estima, mirant sempre cap al residu zero. La tardor és temps d’infusions, xocolates i cotufes ecològiques, diu Yvonne. Per a al·lucinar en verd i en tot l’arc de Sant Martí! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.