III Benitúzem

DEL DIJOUS 1 AL DISSABTE 3/2
XALET DE LA XAPA. Major, 13 (Benetússer)

És el tercer any que la llibreria de Benetússer Somnis de Paper organitza les trobades de literatura històrica Benitúzem. Un dels convidats enguany serà l’il·lustre Paco Roca, que presentarà el seu últim treball El abismo del olvido i rebrà el Premi Trajectòria per una carrera plena de joies. L’acompanyarà un altre Premi Nacional del Còmic, Miguel Ángel Giner, i uns dies abans tindrem a la tercera guardonada amb aquest premi, Cristina Durán, qui presentarà la novel·la gràfica Maria La Jabalina. També participaran, entre d’altres, la il·lustradora Elena Uriel (No se fusila en domingo), el corresponsal de guerra Antonio Pampliega (El quinto hombre), Luis García Jambrina (El primer caso de Unamuno); y Ana Rodríguez Fischer (Antes de que llegue el olvido) junt a Monika Zgustova (Vestidas para un baile en la nieve), dues autores que han publicat recentment novel·les sobre la història de Rússia. AU

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.