Cabanyal neteja a granel

960 05 59 59

Feia vint anys que Paco treballava al port en mercaderies quan un dia, contemplant més plàstics que peixos a la mar, va decidir que ja hi havia prou d’eixe treball i de contaminar el planeta. De l’observació a l’acció, hui dóna vida a Cabanyal neteja a granel, una manera senzilla de reduir el fem de plàstic a casa gastant detergent i netejadors a granel i reutilitzant els recipients. Es tracta de xicotet comerç que fa barri al Cabanyal, amb tots els avantatges. Un lloc on es troba com peix a la mar (i sense borses), on ofereix ambientadors, netejavidres i sabons amb Ecolabel. Una certificació per als productes i serveis que asseguren un impacte ambiental baix en el seu cicle de vida. La clientela és de totes les edats i ve fins i tot dels pobles per a reomplir els pots. Paco ja col·labora amb altres negocis de la zona que volen canviar les coses i visualitza Neteja a granel com un cinturó de botigues que envolten la ciutat. Gràcies a persones com ell, nosaltres podem canviar costums que perjudiquen a tots. Un objectiu global, moltes xicotetes accions i conseqüències enormes. Ja tens anhel de neteja a granel? MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.