FIDO

El arte se toca: Hits With Tits y Susana Monteagudo

SPLENDINI BAR I DISCOS. Sogorb, 10

En la seua tercera edició, Moments Alhambra ens convida a gaudir una experiència musical a través de tots els sentits en un homenatge a la figura de la dona. Amb el vinil com a protagonista, se rendirà tribut a Patti Smith i al seu mític àlbum Horses, que en 1975 va suposar un canvi en la història de la música. També seran protagonistes d’aquesta jornada els recopilatoris de Hits With Tits que visibilitzen el talent femení a través de música i il·lustració. Les seues creadores, les valencianes Ada Díez i Lu Sanz, junt amb la periodista i gestora musical Susana Monteagudo (autora del llibre Historia ilustrada del rock, entre altres), realitzaran una ponència sobre el rol femení en la música popular i la seua pròpia experiència dins del sector. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.