FIDO

9 Festival Il·luminAR-TE

DEL DIVENDRES 19 AL DIUMENGE 28/1
C.J. PORT DE SAGUNT. Vent de Marinada, s/n

La llum i l’ombra van lligades i són inseparables, l’una no existeix sense l’altra. D’aquest fenomen físic es pot extreure art i és el que fan les companyies que participen al Festival Il·luminAR-TE de Sagunt des de fa huit edicions, mostrar-nos les possibilitats creatives que ofereix  jugar entre llums i ombres. En la novena edició hi haurà representacions (i tallers) per a xiquets i adults, sobre insectes que han d’emigrar per salvar la pell [20], el viatge vital d’un músic per descobrir la seua missió al món [19], un lleó temut per la resta dels animals el dia de Carnestoltes [26], unes xiquetes desobedients que van arribar a ser grans artistes [27] i dos científics que han descobert una nova manera de viatjar [28]. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.