FIDO

Tenderete 21

DIJOUS 4 I DIVENDRES 5/1
LA RAMBLETA. Bulevard sud, cant. Pius IX

Festival d’Autoedició Gràfica i Sonora en Decadència, així es presenta Tenderete. Ja sabeu, es tracta d’un aquelarre d’esperit underground de gent de la música i la il·lustració que és fidel seguidora del do it yourself. En un ambient on regna el comboi i la germanor, hi haurà xerrades (sobre el mitjà de comunicació La Directa, per exemple), un taller impartit pel col·lectiu italià Libri Finti Clandestini, una rifa, birres, concerts punks (de Comando Autónomo, Trompeta, Sheila, Pryca i Accidente), i el tradicional mercadet d’il·lustració. Podreu comprar làmines i zines d’artistes i col·lectius locals com Pilar del Río, Paulapé, Elías Taño, Paula R. Zapata, Pablo Caracol, Don Rogelio J., Handshake o Eme Ceramics, que es dedica a la creació de socarrats originals. De la resta de la península vindran, entre d’altres, l’associació portuguesa sense ànim de lucre Chili Com Carne, el col·lectiu Entramados de Granada, les xiques del periòdic col·lectiu, autogestionat, feminista i il·lustrat Femiñetas (Bcn), la vinyetista madrilenya Yeyei Gómez i l’interessantíssim atelier portuguès de serigrafia O Homem do Saco. De fora de la península, flipareu amb els treballs d’artistes com la croata Apolonija Lučić, el dibuixant novaiorquès A.T. Pratt amb els seus còmics fets de pop-ups, la xicoteta editorial brussel·lesa Bichel Editions, el col·lectiu multidisciplinar Czentrifuga de Berlín, el costariqueny Gomaloca, el grec Blessed Zines o l’editorial independent de còmic i il·lustració bolonyesa Lök Zine. S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.