FIDO

7a Plaça del Llibre

PL. DE L’AJUNTAMENT
placadelllibre.com 

Quan la Plaça del Llibre es va traslladar de l’Octubre Centre del Cultura Contemporània a la Plaça de l’Ajuntament en 2016 l’esdeveniment va guanyar pes i es va fer fadrí. Tres anys després, consolidat com el gran encontre literari de la tardor a València, busca seguir creixent i millorant eixe percentatge del 3% de lectors de valencià (front el 95 de castellà) que va llançar el Baròmetre d’hàbits de lectura i compra de llibres en la Comunitat Valenciana en 2018. Durant aquests dies, setanta editorials valencianes, catalanes i balears posaran a l’abast dels lectors més de 5.000 títols que conjuguen les darreres novetats i les obres de fons biogràfic. També han preparat un programa amb més quaranta activitats que ajudaran a difondre i a gaudir de la literatura escrita en valencià, parlem de taules redones, vermuts musicals, encontres amb autors i presentacions de llibres, com la de L’esperit del temps de Martí Domínguez (Proa), que recrea la trajectòria d’un científic austríac que es va posar al servei de la política nazi, o Primera soledad de Vicent Andrés Estellés, en un acte on participaran els autors Marc Granell, Jaume Pérez Montaner i Josep Piera, així com el rapsode Vicent Camps. El Premi a la Trajectòria Literària serà per al poeta Jaume Pérez-Montaner; el corresponent a la millor Trajectòria editorial, per a Rosa Serrano, i el de Difusió de la Cultura, per a la Societat Coral el Micalet. AU 

 

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.