Cultura als barris 2019

cultural.valencia.es 

Els contenidors i l’oferta cultural de València es concentra en una porció molt xicoteta de la ciutat. Per contradir aquesta afirmació tenim La Rambleta en Sant Marcel·lí, Bombas Gens en Marxalenes i Sala L’Horta en Castellar-Oliveral, però poc més, la resta es concentra en el centre, amb algunes ramificacions cap a Benimaclet i el Cabanyal-Canyamelar. Davant aquesta situació, l’Ajuntament de València va posar en marxa al 2016 la iniciativa Cultura als Barris per tractar d’equilibrar la balança i que la cultura arribara als barris més perifèrics. Si en la primera edició eren huit els barris que gaudiren del projecte, a hores d’ara són vint-i-quatre (Benicalap, Orriols, La Carrasca, Les Tendetes, Malilla, Mont-Olivet, Natzaret, Torrefiel…) els que fins desembre tindran programació escènica i musical en parcs, carrers, places i esplanades. Ací teniu un resum del més destacat: Rubén Aparisi farà màgia en Hago chas y Aparisi a tu lado, Versonautas porta un espectacle de poesia i música, Taiat Dansa representarà la peça No half measures i el monologuista Óscar Tramoyeres posarà en escena Mare no hi ha més que una. A més, tindrem  tallers de jocs de taula amb Homoludicus, també de de serigrafia i gravatteatre d’improvisació amb Subit!, circ, la òpera de Mozart Bastià i Bastiana, exhibició de danses populars valencianes, músiques del món a càrrec de Besarabia i flamenc-pop amb Yambú, poesia d’Estellés amb Francesc Anyó i Borja Penalba, teatre de titelles, cine mut de Buster Keaton amb música en viu de Swinglöide Trio, combat d’il·lustradors, albaes i cant d’estil, i concert de música tradicional valenciana amb Pep Gimeno «el Botifarra”. Busca, que de segur hi ha alguna cosa per a tu. S.M.    

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.