MIRADAS FOTOGRÁFICAS

FINS AL DIUMENGE 28/5

MUSEO DE BELLAS ARTES. Sant Pius V, 9

El nostre museu de belles arts posseeix joies vertaderes de les quals la majoria de nosaltres no som conscients. Exposicions com aquesta posen en valor el patrimoni d’aquesta gran institució, acostant-la als nostres ulls a través de la mirada dels joves fotògrafs de la ciutat. Mirades fotogràfiques és el resultat d’un dilatat treball de recerca i formació dels alumnes de l’Escola Superior d’Art i Tecnologia (ESAT) que, després d’haver triat una peça del museu, l’han reinterpretat amb una perspectiva actual. El resultat són fotografies cridaneres i sorprenents que imiten la llum d’una pintura renaixentista o barroca, o capten les atmosferes de Sorolla o Pinazo, sempre amb un toc molt personal. GLORIA POZUELO

También te puede interesar…

Esther Ferrer

HASTA EL DOMINGO 29/9
La Premio Nacional de Artes Plásticas 2009 nos invita a conocer parte de la obra que ha desarrollado desde principios de los años sesenta.

Els 15 anys d’Equipo Límite

FINS EL DIUMENGE 1/9
Cuqui Guillén i Cari Roig begueren del pop art estatunidenc i l’incorporaren una òptica local, còmica i feminista.

Visiones expandidas

HASTA EL DOMINGO 1/9
La historia no convencional de la fotografía desde principios del siglo XX hasta la actualidad siguiendo un eje temático, no cronológico.

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.