FIDO

Línies presents. Robert Ferrer

FINS EL DIUMENGE 25/2
F. CHIRIVELLA SORIANO. Valeriola, 13

A la Fundació Chirivella Soriano li agrada l’abstracció geomètrica, això és innegable. Aterra de tant en tant al seu Palau Joan de Valeriola representada per artistes com Javier Calvo (2014), Monika Buch (2018), Martín Noguerol (2018) o Encarna Sepúlveda (2020), i ho fa aquest 2023 en la figura de Robert Ferrer. L’artista picassentí ha creat, específicament per als dos pisos de la fundació un site specific, diuen al mundillo—, el projecte Línies presents on exposa una visió molt personal de l’abstracció geomètrica que recull els últims quatre anys d’investigació. Durant aquest temps han guanyat protagonisme les peces en suspensió, la mobilitat de la llum com a recurs plàstic i l’elecció variada de materials, hi ha acer, alumini, llautó, PVC, fusta, metacrilat, tela, fil de cotó, paper, cartró i contraxapat. La variació del mòdul, les proporcions, l’equilibri i la fragmentació són característiques adherides a creacions minimalistes en les quals es donen la mà línies senzilles i formes compactes, molt precises, però que abracen xicotetes imperfeccions que les humanitzen. Diu Ferrer que ha arreplegat el discurs clàssic de la geometria per a fer-lo seu, això és el que vos ofereix en Línies presents. AU 

También te puede interesar…

Neo Rural. Utopía o barbarie

DEL SÁBADO 1/6 AL SÁBADO 27/7
Este dibujante referente de la creación independiente cierra la temporada de Lanevera Gallery con dibujos expresivos que no limpian la suciedad.

Pinazo: identidades

HASTA EL DOMINGO 16/2
A través del aspecto inacabado de sus formas Pinazo quiso decirnos que el tiempo altera el curso de las cosas.

Grupo El paso

HASTA EL DOMINGO 8/9
Congregado en Madrid, el grupo abrazó el informalismo que venía de París y el expresionismo abstracto estadounidense.

Laboluz ex machina

FINS EL DIUMENGE 7/7
Una dotzena d’obres interactives que combinen instal·lació, vídeo i peces sonores.

Dalí Cibernètic

FINS EL DILLUNS 27/5
Caixaforum destapa al Dalí que va estructurar un discurs innovador sobre la divinitat o la immortalitat estudiant a fons conceptes científics.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.