III Fira de l’Edició Independent

DEL DIVENDRES 23 AL DIUMENGE 25/2
Pl. Reina

“Volem visibilitzar l’orgull per la nostra bibliodiversitat. A la Fira de l’Edició Independent (FLI) mostrarem una multiplicitat de textos i obres artístiques per a cobrir un ampli rang d’expectatives, hi haurà des de poesia o narrativa, fins a rareses, híbrids i sorpreses”. Aixina explica Àfrica Ramírez, presidenta de l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV) organitzadora de l’esdeveniment, què ofereix la tercera edició d’una fira que plantarà campament a la plaça de la Reina amb més de quaranta expositors d’editorials independents valencianes i d’altres punts de l’estat com ara Madrid o Bizcaya, a més de llibreries amb un fons tematitzat i creadores i creadors d’autoedició il·lustrada en suports com el fanzine, les làmines o l’artesania. Entre d’altres, participaran editorials com Drassana, Pre-Textos, Andana o Altamarea, i il·lustrador(e)s com Elías Taño, Pablo Caracol, Paula Pé o Pilar del Río. Dins de la programació trobareu una vintena de propostes per a tots els públics (hi haurà contacontes, clown i teatre per als infants) entre les que destaquen el centenar de signatures previstes. Luís Demano signarà els llibres Història il·lustrada del rock i Drets humans de Litera Libros, Luci Romero l’assaig El arte de contar la naturaleza de Barlin Libros i Ángela Navarro el poemari Ultra de La Consentida. Açò es només un tast, acosteu-vos-hi per descobrir literatura i edicions independents poc accessibles per trobar-se fora dels circuits convencionals. AU

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.