catempire web

Nasty de plàstic

MERECEN LA PIERNA

Mestre Palau, 4
nastydeplastic.es

Productes de qualitat, proximitat, lliures de plàstic i a un preu raonable des del bon rotllo. Això és l’essència de Nasty de Plàstic, la súper idea que Sergio i Abel van desenvolupar mentre estàvem tancats en pandèmia. Hui és la botiga de barri que tot(e)s volem a prop per a “democratitzar el zero waste”, com diuen ells. La idea és que comprar a granel siga accessible per a moltes més persones i que una vida amb menys plàstic resulte senzill i per a tothom. Però Nasty de plàstic és molt més, perquè a través del seu treball ajuden a millorar els hàbits de consum i fomenten el suport al xicotet comerç, sempre amb un tracte amable i pròxim. No sols fiques productes en la teua cistella, pagues i te’n vas a casa, sinó que t’emportes receptes, bones converses i aprenentatges. De cara a la tardor recomanen una mescla soluble per a preparar-te un bon chai latte quan arriben els dies més fresquets (i que siga prompte). Delícia! Ara somien obrir una altra botiga a València, i qui sap si a Madrid o Barcelona, i explorar altres formes de negoci sostenibles com tallers per acollir a persones amb els seus principis. Així que ja saps, si un món contaminat et fa fàstic, Nasty de plàstic! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.