Serigrafia, disseny i “masculinitat”

LANEVERA. Puerto Rico, 46
L’EASD. Pintor Domingo, 20
LA REPARTIDORA. Rafael Tramoyeres, 8

Superada la gran costera de gener, empinada, apegalosa i farcideta de virus, febrer se’ns presenta, en principi, un poc més plaent. Encara escassegen els esdeveniments culturals i d’oci, que esclataran a l’abril després de la ressaca fallera, però hem arreplegat uns quants ben interessants aquest mes. Lanevera torna a programar, per aclamació popular, el seu taller més exitós: serigrafia sobre tote bags [12/2]. Fareu el disseny, elaborareu el fotolit i el passareu a una pantalla amb la qual s’estamparan diverses borses que podreu intercanviar amb els companys. Cal reservar abans del 7 de febrer! D’altra banda, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD) organitza les seues Trobades de Disseny a Velluters [23-25/2] amb una exposició, una desfilada de moda a la plaça de Viriat i convidats com Alice Rawsthorn, Remedios Zafra, Elisabet Roselló, Álvaro Catalán de Ocon (AcDO), l’estudi Yonoh i Yolanda Domínguez. Per últim, La Repartidora proposa el taller intensiu (Re)pensar la masculinitat [26-27/2], on se parlarà de masculinitat hegemònica, vulnerabilitat i blindatge, privilegis, responsabilitat, reparació i més qüestions. Qui es queda a casa al febrer és perquè vol! AU

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.