SENSE MURS

El passat mes de març, la plataforma Horta és Futur No a la ZAL va posar en marxa la primera Trobada de Muralistes per l’Horta per reclamar que La Punta torne a ser verda. Durant les jornades, un grup d’artistes de renom van realitzar murals i instal·lacions públiques en diverses zones de la pedania que romanen i cal no perdre’s en un passeig a peu o en bici un matí assolellat qualsevol. La visita es divideix en dos ramals, en el de l’avinguda Jesús Morante Borrás trobem els murals de Barbi i Escif, i creuant l’autovia per baix, els de Sr. Marmota + Lost, Peres, Elias Taño reivindicant la lluita ciutadana, Aryz, Sam3 i Hyuro. El segon ramal segueix el carril bici i creua les vies del tren per dalt en busca de l’art de Borondo sobre fardells de palla, Blu, que dibuixa una piràmide amb contenidors de colors i Daniel Muñoz “San”. L’art en resistència! S.M.

También te puede interesar…

III Mundos por venir

DEL VIERNES 27/9 AL MARTES 12/11
Judith Butler, Alfonso Amador, Laurent de Sutter y Benjamin Labatut participan en este ciclo de conferencias para entender nuestro presente.

Abierto Valencia 2024

DEL VIERNES 27/9 AL VIERNES 4/10
Exposiciones, charlas, encuentros y actividades en la fiesta de las galerías valencianas!

XIII Jornadas del Cómic

DEL VIERNES 20 AL DOMINGO 22/9
Tres jornadas en La Nau dedicadas al cómic con autores como Ana Penyas y Laura Pérez.

València Photo 2024

DEL MIÉRCOLES 11 AL DOMINGO 22/9
Sesenta artistas, 24 exposiciones, y 16 sedes configuran esta edición del festival de fotografía València Photo.

València Design Fest

DEL DIMARTS 10/9 AL DIJOUS 10/10
Baix el paraigües del València Design Fest s’amalgamen un conglomerat d’esdeveniments relacionats amb el disseny mediterrani.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.