FIDO

XVIII CinemaScore

DEL DIJOUS 2 AL DIUMENGE 5/2
UJI.  Vicent Sos Baynat, s/n (Castelló)

La Universitat Jaume I de Castelló i la promotora Born Music organitzen des de fa anys un festival molt especial en què diversos músics interpreten en directe la seua particular versió sonora de la pel·lícula que es projecta en pantalla. Enguany, Santi Campos [2] li posa música a Gattaca, pel·lícula ambientada en una societat futura en la qual la majoria de xiquets son fills de l’in vitro. Un dels últims concebuts de manera natural és considerat un invàlid per nàixer amb una deficiència cardíaca i, per tant, està condemnat a fer els treballs més desagradables. Els pamplonesos Kokoshca [3] acompanyaran amb pop-rock No country for old men dels genials germans Coen i el folk lluminós i optimista adobat amb jocs vocals de Club del Río unirà forces amb la premiada Nomadland [4] de Chloé Zhao, on la meravellosa Frances McDormand vaga amb la seua furgoneta per l’oest estatunidenc. El cicle acaba amb Zabala incorporant música electrònica (ambient, IDM i drone) a la experimental My mexican bretzel [5], documental on Nuria Giménez juga amb els límits entre realitat i ficció per a teixir, amb filmacions casolanes, el diari íntim d’una dona acomodada dels anys 40-60 del segle passat. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.