FIDO

XI FAP

DISSABTE 6 I DIUMENGE 7/5
factoriadepatraix.org

Des de fa uns quants anys, els primer cap de setmana de maig els carrers, els locals i els comerços de Patraix esdevenen contenidors de cultura i d’activitats per als més menudets, que fan seus els carrers per uns dies. Un dels punts forts d’aquest festival alçat col·lectivament per veïns i veïnes del barri són els murals, que converteixen els murs urbans en plataformes de reivindicació i d’educació sobre la història i la idiosincràsia del barri. Enguany, els del carrer Joan Baptista Coratjà els intervindrà Barbiturikills. L’altre punt fort de la Factoria d’Arts de Patraix (FAP) és la il·lustració, que protagonitza tallers, xerrades, un mercadet i presentacions de treballs d’il·lustració i còmic. També hi haurà una exposició, recital de poemes, un recorregut pels carrers de Patraix, teatre familiar amb Pippi Calzaslargas, un passatge infantil de Star Wars i música, per descomptat. Enguany, al carrer Salabert, de la sessió musical s’encarregaran Pistacho, Los altragos i Ukelele Zombies, el trio valencià que amb el seu combo de rock i garage-punk ha actuat en festivals d’altura com el Wàchina Wàchina o el Funtastic Drácula Carnival S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.