X Mostra Viva del Mediterrani

FINS EL DIUMENGE 16/10
mostraviva.org

Literatura, dansa i arts de carrer són les disciplines que podrem gaudir dins del festival Mostra ViVa del Mediterrani (MVM) que encara cueja a l’octubre. L’Encontre d’Escriptors i Escriptores porta a l’assagista italià Nuccio Ordine [5/10] per a parlar sobre la mort de les humanitats, la literatura i la solidaritat. L’Aplec de dansa incorpora nou espai a la platja de la Patacona i comptarà amb França com a país convidat, però si alguna cosa destaca en aquest tram últim de la programació del MVM és el cicle Arts al Carrer. Amb, per exemple, una història sobre la fascinació pel foc interpretada pels italians Art Hub, Notte di fuoco [8], una altra de la companyia mallorquina D’És Tro, Poi, [9], que combina les arts circenses amb el joc de la baldufa; i la de l’argentí El Fedito anomenada Oyun [12] en la que fa malabars amb olles per a construir un artefacte en equilibri. S. M

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.