X Benimaclet conFusion

DISSABTE 14 I DIUMENGE 15/10
beniconfusionfest.es

Ja està ací el festival més horitzontal i col·laboratiu de València, el Benimaclet conFusion! Celebrant, a més a més, el seu dècim aniversari amb una gran X magenta que farà de paraigües a més de cent propostes de tot tipus: música de grups com Xixa Morà (cumbia), Chamito Candela (ritmes antillans en format rock) o Helen Helen (rock-country-punk); art urbà signat per Silvia Català, Ángela Manchola o Sig. Luigi; poesia, arts escèniques (dansa, monòlegs, circ de carrer, etc), projeccions audiovisuals, tallers de blandiblú, ball tradicional o papiroflexia… Tot açò en trenta localitzacions d’un barri que estarà engalanat amb plàstic reciclat per donar la benvinguda a tothom. S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.