FIDO

VII Jornades d’Il·lustració de València

DEL DIVENDRES 10 AL DIUMENGE 12/5
LA NAU. Universitat, 2

El cartell de Víctor Visa anuncia com de divers és el món de la il·lustració. En esta edició de les Jornades d’Il·lustració de València el camp a explorar serà la pell, el dibuix sobre el cos, amb bodypainting musicat de Pepita Grilla o els tatuatges de Tatooning. Tallers de tufting (tècnica per teixir i dibuixar alfombres) i xerrades sobre visibilització trans a través del fanzine, completaran una extensa programació amb dansa i música de la mà de Hits with Tits, mercadet d’il·lustració, revisió de portafolis i dues exposicions: una commemorativa de la revista Camacuc i una altra solidària amb peces de fusta de Kenya intervingudes per artistes com Paco Roca, Paula Bonet, Miranda Makaroff, Escif, María Herreros o Ricardo Cavolo. TERELO

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.