FIDO

VI Vihsibles Festival

DIVENDRES 30/6, 18H. GRATUÏT
CENTRE DEL CARME. Museu, 2

Una setmana després de la manifestació de l’Orgull a València, Vihsibles Festival celebra una jornada alegre i combativa al Centre del Carme per visibilitzar la salut sexual i la diversitat de cossos dissidents. La novetat enguany serà una desfilada de moda performativa, sostenible i queer que encetarà una programació on apareix la cúmbia dissident del argentins Sudor marika, el subopunk travesti barcelonès de Ruïnosa y las strippers de Rahola, i la drag Sharonne, —guanyadora de la segona temporada de Drag Race España i participant al Benidorm Fest 2023 amb el tema “Aire” — en companyia de la cantant belga Bilonda. La drag valenciana Liz Dust s’encarregarà un any més de conduir l’esdeveniment. AU

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.