FIDO

V Festival dels Horts

DEL DILLUNS 19 AL DIJOUS 22/6
VILLA ROSITA. Camí dels Horts, s/n (Picanya)

Cultura variada, entre setmana i a la perifèria, açò és el que ens porta un Festival dels Horts que enguany celebra la seua quinta edició sota al lema “Orígens”. Arrenca fort el festival amb una instal·lació sonora d’Edu Comelles que recrea els sons del camp durant l’estiu i dos peces escèniques: L’elogi de la fissura de Lorena Nogal (membre de La Veronal), dansa que celebra l’autoacceptació i la bellesa que naix d’allò imperfecte; i L’enterrador, una obra de teatre de memòria històrica que pivota sobre les fosses comunes dels republicans afusellats pel franquisme. La música vindrà de la mà de Carles Dénia Trio [22], de la violinista Leticia Moreno fent sonar música de Bach [21] i del pianista Vittorio Forte regalant-nos notes de Chopin [20]. A més, podrem veure el documental A media voz [20] de Heidi Hassan i Patricia Pérez Hernández sobre les experiències de dos cineastes i migrants cubanes (hi haurà col·loqui previ amb les directores) i visitar una peça expositiva fruit de la residència artística de Lluc Margrau i Carles Llonch, amb beguda i picaeta servida pels negocis de restauració locals a preus populars. AU

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.