FIDO

Vero Belmonte . Pelu ecológica

MERECEN LA PIERNA

Rubèn Dario, 26
@verobelmonte_

Vero portava ja anys treballant al món de la perruqueria i l’estilisme quan es va adonar que els productes que gastava li generaven dubtes. Seran respectuosos amb el cabell i el medi ambient? La resposta que ja sabeu li va fer canviar la seua perspectiva completament i el resultat és aquesta perruqueria de barri, ecològica i agricosmètica. What? El que sents amiguet(a), una manera de treballar amb una selecció de productes que ella mateixa tria perquè han sigut elaborats amb ingredients actius i olis biodinàmics, vegans i ecològics de comerç just. Abans, tallant monyos, Vero acabava amb els ulls rojos com si haguera tallat quatre cebes de colp, i és que, els vapors alcalins la deixaven feta pols, per això ara ja sols gasta productes sostenibles. El que més li agrada a ella del seu treball és la proximitat amb la gent i que aquesta torne al carrer més contenta que unes castanyetes amb el tracte rebut i la qualitat dels productes utilitzats. A més a més, li preocupen els residus i els redueix el que pot amb tubs de coloració d’alumini 100% reciclables o productes de la línia de Styling que van envasats en vidres reutilitzables. Segons cada tipus de cabell hi ha una necessitat i un tractament, i Vero els té tots! A què estàs esperant per a purificar i oxigenar el cuir cabellut i tractar-lo amb el producte que necessita en aquest moment? Vero et farà somiar i et deixarà fet(a) una meravella; no obstant això, shhh, que la seua clientela diu que ho diguem a cau d’orella! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.