FIDO

The Espanista

MERECEN LA PIERNA

Reina Doña María, 9 (Russafa)
@the_espanista
theespanista.com

Si hi ha sarao cada dijous a les 19h. ja val la pena apropar-se. Però és que, a més a més, The Espanista concentra els conceptes de llibreria gastronòmica, art i botiga gurmet en un mateix lloc del vibrant barri de Russafa. Després de quinze anys viatjant pel món treballant, Daniel va tornar a viure a València amb ganes de connectar amb gent, ensenyar espanyol i gaudir. El resultat és aquesta aventura empresarial que fusiona conceptes hedonistes (que volem molt) amb productes i experiències sostenibles, de qualitat, amb disseny i l’objectiu de millorar la societat des del punt de vista mediambiental. Del seu dia a dia, Daniel adora el contacte amb les persones i és un gran defensor del xicotet comerç. Això ens enamora, clar, com ho fan les increïbles capses regal amb llibres i il·lustracions; els vermuts, sakes, conserves, aperitius i embotits o el disseny d’embalatge by Jorge Lawerta que ja planeja per a Nadal. Ara somnia a obrir una botiga The Espanista a Nova York, i nosaltres diguem que olé!, mentre la nostra continue ací a prop. Donaré un consell més: el barrejat amb wasabi Müix fet a València et ficarà els ulls del revés de plaer. MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.