FIDO

VA DE DONA

TRINQUET DE PELAYO. Pelai, 6

L’any passat va ser el primer que es posava en marxa aquesta iniciativa per visibilitzar la dona en un esport tan nostre i tan tradicionalment d’homes com la pilota valenciana. Tot i que l’animació va ser prou millorable, va servir perquè molts i moltes s’acostaren al món de la pilota i descobriren l’adrenalina que solta el públic quan ha de tapar-se amb el coixinet per no rebre una pilotà. Enguany, la vesprada començarà a les 17h. amb la inauguració de la Fira d’Entitats de la Pilota, una mostra de projectes, publicacions i artesans, tasts gastronòmics on es podrà veure tot el moviment cultural-esportiu que nodreix l’esport valencià. A les 19h., la monologuista del Club e la Comedia i Comedy Central Patricia Espejo dirigeix un acte on es presentaran els sis equips que jugaran el Circuit Femení d’Èlit (campionat que reunirà a les millors jugadores del panorama pilotari), hi haurà concurs de treta que premiarà el millor servei de la jornada, partida mixta de raspall amb jugadors professionals i fi de festa amb el concert del mític grup de rock rural Bajoqueta Rock. Va de dona! S.M.

También te puede interesar…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

Mordisco hedonista

SÁBADO 18/5, 21H.
Luna y 
panorama de los insectos se encargarán de llenar de música en directo, poesía escénica, humor y teatro el Restaurante Orson.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.