DRASSANES 52

Drassanes 52 és un nou projecte que obri les seues portes el dissabte 10 de març per contribuir a l’ebullició que experimenta El Cabanyal-Canyamelar en els darrers anys. S’ubica entre el carrer Eugènia Vinyes i el parc Doctor Lluch, darrere de La Carbonera, en els baixos d’un edifici blau de tres plantes on antigament es reparaven les xarxes dels pescadors. A partir d’ara serà un espai sociocultural i multifuncional amb tres vessants: una enfocada al turista, una altra a empreses i una tercera que programarà activitats culturals (pròpies i alienes). El diumenge 11/3, un dia després de la inauguració, arranca la programació amb una sessió de vermut amb DJ i a partir d’ací vindran tallers de mindfulness, de conducció de drons, de macramé de la mà del projecte creatiu Corda Artesania, tastos de vins i una jornada amb Dexde Design for developement. També participaran en la pròxima edició del Festival Cabanyal Íntim i estan en contacte amb l’editorial Drassana per a organitzar amb ella presentacions i tallers relacionats amb els seus llibres de cuina (La cuina del Cabanyal), amb Zeta Beer per fer tastos de cervesa o amb Ostrarium bar (Xile, 9), especialitzat en ostres i fumats, amb qui volen muntar una activitat gastronòmica. S.M.

También te puede interesar…

V Ruge Rosario

DEL DIVENDRES 31/5 AL DIUMENGE 2/6
El mestissatge cultural de Las Karamba, el jazz de Sara Dowling, el flamenc d’Eternas flamencas…

II OceanFest

DEL LUNES 13 AL DOMINGO 19/5
Juan Gómez-Jurado, Arturo González-Campos y Rodrigo Cortés comentarán la relación del ser humano con el océano sacándole jugo a la película Master and commander.

Mort a l’ametla valenciana

tastaldaci.com
L’octubre de 2023 la IGP Xixona i Torró d’Alacant modificà el plec de condicions per a poder utilitzar ametles de qualsevol part del món.

Ultreia Bio Peluquería

Joaquín Costa, 24
El més preuat que ofereix aquesta perruqueria amb filosofia pròpia són els fangs, una coloració orgànica ancestral que revitalitza el cabell.

III Ciclosferia

DEL VIERNES 17 AL DOMINGO 19/5
Una feria en la que se pueden probar gratis más de 130 modelos diferentes de bici.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.