Tallat Coffee

MERECEN LA PIERNA

Barraca, 25
tallatcoffee.com

Prendre cafè com una forma de meditació, una emoció i un producte gastronòmic que et fa sentir part de la comunitat, això és Tallat Coffee. Lorenzo, a més a més, tenia molt clar que volia un espai allunyat del centre de la ciutat per a gaudir d’un entorn més relaxat, de connexió personal i directa amb la gent del barri del Cabanyal-Canyamelar. Li agrada molt del seu treball trobar nous cafès, ja que en ser un producte de temporada canvien l’oferta al llarg de l’any. No obstant això, més que el producte, és la manera de preparar-lo: filtrat, tot un procés que estimula els sentits, des de l’aroma del gra recentment molt (a casa amb molinet manual), tirar l’aigua amb cura i precisió i, finalment, el color en tassa i la seua aroma i sabor. Sens dubte, el producte estrella de Tallat es diu Dirty orxata, una unió de la tradició valenciana i el seu deliciós cold brew (= cafè fred, de tota la vida) a cinc minuts de La Marina i de la platja! Ara somien amb la sostenibilitat i ja planegen eliminar els gots d’un sol ús al final d’enguany (ara donen un descompte a qui porte la seua tassa reutilitzable) i estan treballant per a instal·lar panells solars i poder usar energia neta en la cafeteria. El que està clar és que aquest lloc ha portat al barri de moda de València una nova manera d’entendre el cafè. Què voleu tastar un bon tallat? Per descomptat! MARÍA DE QUESADA

También te puede interesar…

Gastrificació a València

tastaldaci.com
De la mà de la gentrificació arriba la gastrificació: locals que serveixen menjar amb una aparença que és tant temptadora a la vista com buida al tast.

Art Toy Con 2024

SÁBADO 20 Y DOMINGO 21/7
Exposiciones colectivas, conferencias, workshops y un mercadillo donde se podrán comprar todo tipo de art toys.

Caperucita Paseos y Vinos

Reservas: 624 632 440
Un paseo por la preciosa Albufera de València degustando quesos, embutidos, tapas y conservas.

Universitat d’estiu UV 2024

DEL DIMARTS 9 AL DIVENDRES 19/7
La música a la nit la posaran grups com Limbotheque i Pep de la Tona, el nou grup de l’ex frontman de La Gossa Sorda Josep Nadal.

CuaRte

Quart, 72
Albergínies a la romana amb tocs de baba ganoush i mel de canya, karaage o bunyols akara de bacallà.

¿TODAVÍA NO TE HAS SUSCRITO A NUESTRA NEWSLETTER?

Suscríbete y recibirás propuestas culturales de las que disfrutar en Valencia.